Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/predatorcupleeuwarden.nl/webspace/httpdocs/predatorcupleeuwarden.nl-wordpress/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26

Predatorcup Leeuwarden

Het betreft hier een roofvis foto catch en release wedstrijd die gevist zal moeten worden vanuit de boot, op non profit basis. De wedstrijd zal gevist op 7 september 2019.De start zal plaatsvinden om 8:30 op de Grote Wielen te Leeuwarden. Deelnemen aan de wedstrijd kan plaatsvinden door middel van inschrijven en het betalen van het inschrijfgeld twv €70,- per boot/koppel. Zodra het bedrag ontvangen is op het vermelde rekening nummer, bent u gegarandeerd van uw start bewijs. Het parcours bestaat uit de stad Leeuwarden en alle vlot bare wateren rondom de stad. Denk hierbij aan diverse poldersloten, meren, kanalen, vaarten en zand afgravingen. Variërend van dieptes vanaf 0,6 meter tot 22 meter. Dus voor elke visser wat wils! Op deze wateren zijn tal van visserijen mogelijk. Denk hierbij aan dropshotten, dood aas vissen, fireballen, trollen,verticalen, of oldskool vissen met de pen. S’ochtends bij de bootcontrole zul je alle benodigde wedstrijd middelen uitgereikt krijgen denk hierbij aan; waterkaart, meetplank, eigen identieke startbewijs(welke duidelijk zichtbaar dient te zijn op of naast de gevangen vis, tijdens het fotograferen van uw vangst), en uw vangstlijst.

Hoe is de Predatorcup Leeuwarden tot stand gekomen?

Doordat wij zelfs gepassioneerde roofvissers zijn en allebei bij al een aantal jaren actief in de wedstrijd wereld. Hebben wij besloten om de predator cup te Leeuwarden te organiseren.

Rob breek vist al meer dan 10 jaar het nks en kent de klappen van de zweep. Yair die nog vrij groen is in de wedstrijd wereld, aantal jaren nks ervaring, streetfishing en predator tour is met het wedstrijd virus besmet geraakt door Rob en zijn vismaten.

Afgelopen winter van januari hebben wij ; Rob Breek en Yair Nauta in Leiden de wedstrijd ‘de nieuwe vispas 2016’ mee mogen vissen, georganiseerd door Danny Sin en Klaas Hoogduin. Wat ons vanaf de eerste minuut bij de trailer helling opviel, was dat het hier puur om het vissen en de gezelligheid draait. De organisatie had alles in werking gesteld om er voor te zorgen dat elke deelnemer een geslaagde en leuke visdag zou ervaren. Dat is ze zeker gelukt , want bij de prijsuitreiking kreeg je zelfs enkele consumpties en stond er een buffet klaar. Dit is door ons als zeer geslaagd ervaren. Na overleg met de organisatoren hebben wij besloten om een nagenoeg identieke wedstrijd te organiseren in het ‘hoge’ noorden.

Waar dienen uw vangstlijst en eigen unieke startbewijs voor?

Omdat het hier een catch,foto en release wedstrijd betreft is het de bedoeling de de gevangen vis zo zorgvuldig en spoedig mogelijk in haar natuurlijke habitat terug geplaatst zal worden.

De gevangen vis hoeft en mag niet bewaart worden in een daarvoor bestemde visbun. Het is de bedoeling dat de gevangen vis op de uitgereikte meetplank gelegd word. De bek dient tegen de opstaande rand van de meetplank geplaatst te worden met daarnaast of het erop geplaatste eigen unieke startbewijs. Dit bewijs dient goed zichtbaar op beeld af te lezen te zijn. Ditzelfde geld voor de meetlat met daarop de centimeter en millimeter schaal. Daarnaast dient u de door ons uitgereikte vangstlijst in te vullen. Vermeld de tijd van de vangst, de soort vis en de lengte(in centimeters en milliters) van de gevangen vis. De lijsten en de meetplank dienen uiterlijk om 15:00 in geleverd te worden op de start locatie. Foto’s dienen ter controle bewaard te blijven tot na de prijsuitreiking.

Ook zal er een prijs uitgereikt worden voor de mooiste (vis)foto!

Verdere informatie volgt nog!

Wij hopen u hiermee voorlopig voldoende geïnformeerd te hebben. Wij streven naar een sportieve en gezellige wedstrijd dag.

Waterkaart Predatorcup Leeuwarden 2019

waterkaart predatorcup