Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/141/253128/webspace/siteapps/WordPress-401963/htdocs/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26

Doordat wij zelfs gepassioneerde roofvissers zijn en allebei bij al een aantal jaren actief in de wedstrijd wereld. Hebben wij besloten om de predator cup te Leeuwarden te organiseren.

Rob breek vist al meer dan 10 jaar het nks en kent de klappen van de zweep. Yair die nog vrij groen is in de wedstrijd wereld, aantal jaren nks ervaring, streetfishing en predator tour is met het wedstrijd virus besmet geraakt door Rob en zijn vismaten.

Afgelopen winter van januari hebben wij ; Rob Breek en Yair  Nauta in Leiden de wedstrijd ‘de nieuwe vispas 2016’ mee mogen vissen, georganiseerd door Danny Sin en Klaas Hoogduin. Wat ons vanaf de eerste minuut bij de trailer helling opviel, was dat het hier puur om het vissen en de gezelligheid draait. De organisatie had alles in werking gesteld om er voor te zorgen dat elke deelnemer een geslaagde en leuke visdag zou ervaren. Dat is ze zeker gelukt , want bij de prijsuitreiking kreeg je zelfs enkele consumpties en stond er een buffet klaar. Dit is door ons als zeer geslaagd ervaren. Na overleg met de organisatoren hebben wij besloten om een nagenoeg identieke wedstrijd te organiseren in het ‘hoge’ noorden.